Close
     

Wij zijn Chan’s BV – een bedrijf dat meer dan 40 jaar geleden in Suriname werd opgericht met een eigen recept voor Chan’s Massala [kerrie poeder]; één met zeven verschillende kruiden en specerijen.

 

Geschiedenis

Toen de heer en mevrouw Raghoober zich realiseerden dat er geen hoogwaardige kerrie poeder in Suriname was, creëerden ze hun eigen recept door verschillende kruiden en specerijen te mengen. Na verschillende recepten, creëerden ze eindelijk dit huidige recept van Chan’s Massala, dat zeven hoogwaardige specerijen en kruiden bevat. Tijdens diners met familie en vrienden werd hen gevraagd om meer te maken, zodat zij er thuis ook van konden genieten. Na verloop van tijd kwam er meer vraag naar de Chan’s Massala wat het begin was van Chan’s in Suriname.
Na hun immigratie naar Nederland, samen met hun zonen, deed zich hetzelfde probleem voor en daarom hebben ze Chan’s opgezet. Hoewel het begon als een klein bedrijf, breidden ze over de jaren hun bedrijf uit en kunnen ze dit hopelijk nog lang verder voortzetten.

 

Chan’s BV

Opgroeien met ouders met een dergelijke ambitie maakte Winooht, een van de zoons, ook ambitieus. Nadat hij genoeg geld had verdiend, nam hij het familiebedrijf over. Samen met zijn broer Kishen staan ​​ze op dit moment nog steeds aan het hoofd van Chan’s BV.
Ondernemer zijn betekent niet alleen elke dag heel hard werken, je moet ook de moed hebben om grote risico’s te nemen. Door deze risico’s te nemen heeft Winooht Chan’s BV gemaakt tot wat het nu is. Samen met zijn personeel en andere ondersteuning heeft hij het assortiment uitgebreid en verbetering doorgezet in de verpakkingsmaterialen en labels.
Chan’s Massala bestaat inmiddels al meer dan 40 jaar en met Winooht Raghoober als hoofd van het bedrijf vanaf 1987, staat Chan’s BV internationaal bekend als een betrouwbare organisatie.
De kracht van Chan’s BV is niet alleen te danken aan de hoogwaardige producten, maar ook aan de uitstekende en hoogwaardige diensten en het werken volgens de ISO normen voor de voedselveiligheid.

 

Wie zijn onze klanten? 

Catering diensten
Retailers
Foodservices
Supermarkt; zowel nationaal als internationaal
Groothandel; nationaal en internationaal
Export; nationaal en internationaal
Industrie
Webwinkels